Werkwijze

Financial life planning is een proces waarbij wij u bewust maken van de toegevoegde waarde van geld, vermogensbeheer of een hypothecaire lening, teneinde uw werkelijke, persoonlijke en zakelijke doelstellingen te realiseren.

De huidige economie is grillig. Dat leert ons om aandachtig met onze budgetten om te gaan, zodat we in balans kunnen blijven werken en leven. Vrijheid is een kostbaar goed, evenals vreugde en veiligheid. Deze gevoelens doen zich makkelijker voor wanneer we onze financiën op orde hebben. Binnen financiële grenzen zijn er nog steeds grenzeloos veel mogelijkheden om uw leven te optimaliseren en uw wensen te realiseren. Dát is waarom wij zo van ons vak houden!

Wij zetten onze passie en professionaliteit graag in voor uw persoonlijk succes. Hiervoor werken wij volgens een vaste structuur dat in een aantal fasen verloopt. Deze nemen we vooraf met u door en aan de hand hiervan bepalen we in overleg met u welke tijdsinvestering we hieraan besteden en hoe onze beloning wordt samengesteld.