Harry van Houdt

FEDERATIEF FINANCIAL PLANNER (FFP)
Adres

Minervalaan 64
1077 PE Amsterdam

Over Harry van Houdt

‘Financiële Planning is mijn passie. Mijn talent, waarmee ik een klant grenzeloze vrijheid kan bieden binnen zijn eigen kaders. Vermogen is iets heel persoonlijks en speelt een belangrijke rol in ieders leven. Door afstemming van financiën op unieke levensdoelen, kun je oprecht waardevol zijn voor een ander. Het schenkt veiligheid en innerlijke rust. Hierdoor ontstaan langdurige klantrelaties, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.’

Talent

Professional op het gebied van totale financiële planning. Specialist op het gebied van echtscheidingen, complexe vraagstukken op het gebied van pensioenen, estate planning en exclusieve vermogensplanning.

Drive

Al vrij jong had ik affiniteit met de financiële dienstverlening. Ik voelde een enorme drive om vermogen dienstbaar te maken aan behoeften en verlangens van mensen. Als vermogensbeheerder van een grootbank heb ik geleerd om ook in zeer roerige tijden het vermogen van de klant op een juiste wijze te beheren.  De perfectionist in mij maakt me specialist in mijn interessegebieden.

Passie

Door de verschillende vakgebieden te combineren ontstond bij mij het verlangen om een totaal financieel advies te kunnen bieden.

Het vak boeide mij enorm en ik besloot de Masteropleiding voor Financial Planning te volgen. Deze heb ik in 2002 Cum Laude afgerond. Als afstudeeronderwerp heb ik gekozen voor de problematiek van pensioenopbouw van een directeur grootaandeelhouder in eigen beheer. Dit onderwerp is bekroond met de scriptieprijs van het jaar.

Expertise

Enthousiast draag ik mijn kennis ook over aan vakgenoten door middel van het schrijven van diverse publicaties. Ook doceer ik met plezier alle vakgebieden van financiële planning.

Vrijheid in mijn werk vind ik belangrijk en ik schroom mij niet om buiten de gebaande paden naar nieuwe wegen te zoeken. Toen ik hoorde over de adviesmethodiek Financial Life Planning gebaseerd op de Seven Stages of Money Maturity, heb ik deze opleiding in 2007 gevolgd bij grondlegger George Kinder van het Kinder Institute of Life Planning in Amerika. Dit instrument waarborgt een oprecht totaaladvies gebaseerd op levensdoelen van onze klant.